Lämpölux kokemuksia – Pauli Peitola

Pauli Peitola Helsingistä kuvailee kokemuksiaan Lämpöluxin tekemästä ikkunaremontista

Lämpölux on tehnyt tänne uudet ikkunat. Ikkunat uudistettiin sen takia, että ne olivat menneet huonoon kuntoon ja siellä tulee kaiken näköisiä kosteus- ja lämmönhäviämisongelmia. Investoitiin uusimalla ikkunat, että ne tulivat kivan näköisiksi ja energiatehokkuus paranee.

Näin, että meni kosteutta ikkunan väliin ja tiesin, että pitäisi taas kerran kiivetä ikkunoiden ääreen. Katselin näitä asioita netistä ja ajattelin, että pitäisi jotain saada aikaiseksi. Kyllä täytyy sanoa, että Lämpöluxin myyntiorganisaatio soitti sopivaan aikaan.

Täällä tuli kaverit käymään ja yhdessä katsottiin paikat. Ja he lupasivat tehdä tarjouksen. Kävimme varsin perusteellisen keskustelun ja sen mukaan päätimme yhdessä vaimon kanssa käynnistää tämän operaation.

Päivässä he laittoivat yläkerran ja alakerran, ja sitten kun tehtiin toinen asennus jossa laitettiin loput yläkerran ikkunat, ihan samallailla sekin tehtiin päivässä. Aloittivat aamulla, ja kello 16 korvissa kaikki oli kunnossa. Asentajien toiminta oli esimerkillistä, heillä oli omat lattiasuoja, jotka pantiin heti ennen kuin asennustyö alkoi. Toisin sanoen meidän ei tarvinut huolehtia suojauspuolesta ensinkään.

Lopputulos on hyvä ja hyvän näköinen, ja kaikki maksuehdot ja muut ovat olleet oikein mukavasti asiakkaan mukaan. Kyllä Lämpöluxin tuotteisiin ja tarjouksiin kannattaa tutustua. Me halusimme uusia ikkunat kokonaisuutena ja tämä oli varsin kivuton tapa tehdä se. Suosittelen.

Muita kokemuksia Lämpöluxista

Täältä löydät lisää kokemuksia Lämpöluxista asiakkaan näkökulmasta.

Täältä taas työntekijöiden kokemuksia Lämpöluxista työnantajana.