Kokemuksia Lämpölux-nosto-oviremontista: Ylivertaisen tuotteen ja tekijän summana onnistunut remonttikokemus

Reino Ksokela Oulusta ruskealla nahkanojatuolilla kertomassa kokemuksia lämpöluxin nosto-oviremontista

– Ainakin vakuuttavaa näyttöä oli Lämpöluxilla siitä, että tekijät ovat koulutettuja tekemään hyvin.

Tällainen kokemus oululaisella Reino Koskelalla on Lämpöluxin hänelle huhtikuussa 2019 toteuttamasta autotallin nosto-oviremontista.

Koskelalle on kertynyt kokemusta tallin ovien vaihdosta: nykyinen ovi on jo kolmas hänen autotallinsa historiassa. Koskelan mielestä remontin tekijä vaikuttaa lopputulokseen eniten, mutta Lämpöluxin asentajien osaamisen lisäksi hänen huomionsa on kiinnittynyt ovien kehittymiseen:

– Nykytuote on aivan ylivertainen entisiin nähden.

Koskela sopi remontin aikataulun ja muut tarvittavat asiat puhelimitse Lämpöluxin kanssa. Hän palaa uudestaan siihen, kuinka tyytyväinen hän on sekä tuotteeseen että itse remontin käytännön toteutukseen.

– Kun siinä yhdistyy hyvään tuotteeseen hyvä toteuttaja, joka myöskin paneutuu asiaan, niin silloin saadaan aikaan kunnon lopputulos, joka on siisti ja hyvännäköinen varmasti pitkäänkin.

Kiitosta Koskelalta saa myös se, että Lämpölux tekijöineen piti aikatauluista tarkasti kiinni.

Vaikka Koskelalla ei ole pahaa sanaa sanottavaa entisistäkään autotallin ovistaan, uusi nosto-ovi on omistajansa mieleen:

– Tämä tuote, tästä ei ole mitään moitetta minulla sanottavana. Niin hyvä kokemus kuin minulla onkin takana, niin hyvät ovat. Ei ole mitään syytä epäillä, että minun suositukseni jälkeen kukaan pettyisi, jos toteuttaa samanlaiset ovet.

 

Katso myös Lämpöluxin tiedotteet ePressissä